ABB vindt het erg belangrijk rekening te houden met de natuur en het milieu. Dit doen wij onder andere door het toepassen van duurzame gebouwconcepten, het invoeren van duurzame productietechnieken, de inkoop van duurzame materialen en een goede milieuzorg. De Nederlandse bouwsector werkt hard aan reductie van het energieverbruik. Bij elk nieuw project staat ABB daarom voor de vraag hoe de beste energieprestatie tegen de laagste kosten mogelijk is. Welke maatregelen zijn het meest succesvol? ABB blijft constant verbeteren en verduurzamen.


In al onze projecten wordt standaard gebruik gemaakt van de zogenaamde robuuste maatregelen. De gebouwen worden met aandacht voor energie ontworpen. Er is sprake van een gunstige daglichttoetreding. De gevels, vloeren en daken worden geïsoleerd met materialen die voldoen aan de hoogste standaard. We werken met korte leidinglengten, waardoor weinig energie verloren gaat en de daken worden standaard voorzien van de benodigde PV panelen. Het betreffen stuk voor stuk maatregelen met een lange levensduur wat leidt tot grote voordelen in geld, energie en wooncomfort. Naast een bijdrage aan het milieu levert dit onze kopers een lagere energierekening op aan het einde van de maand!


Bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning? Wij zorgen ervoor dat we onze woningen levensloopbestendig ontwikkelen en bouwen. Dat wil zeggen: bezoekbaar en aanpasbaar levensloopbestendig. Op deze manier is de eindgebruiker langere tijd verzekerd van een 'passende' woning.


Kortom bij ABB koopt u een duurzame woning, waarin u jaren vol plezier en zonder zorgen kunt wonen.