Bij de start van de bouw wordt er een prognose gegeven van de bouwtijd. Gedurende de bouw zich verder vordert kunnen we steeds specifieker worden over de prognoses van opleveren. De prognoses communiceren wij via de kopersnieuwsbrieven, waarin we beginnen met een indicatie in maanden, waarna deze vervolgens steeds specifieker wordt, totdat we uiteindelijk in weeknummers kunnen prognotiseren. Lees de kopersnieuwsbrieven telkens aandacht door, dit is ons officiële communicatiekanaal voor dergelijke belangrijke zaken.


ABB is gedurende de bouw afhankelijk van haar eigen bouwsnelheid, en van externe factoren zoals leveranciers, onderaannemers en weersomstandigheden. Dit zijn factoren waar ABB niet altijd invloed op heeft. Uiteraard houdt ABB intensief contact met de externe partijen om vertraging stagnatie te voorkomen, echter kunnen wij helaas niet alle externe omstandigheden veranderen. Wij snappen dat u graag zo vroeg mogelijk op de hoogte bent van opleverindicaties, zodat u hier uw huidige woonomstandigheden en (klus)werkzaamheden op af kunt stemmen, daarom communiceren wij regelmatig over de stand van de werkzaamheden. Wij willen u echter geen valse verwachtingen geven en doen dus tussentijds geen uitspraken die we (mogelijk) niet waar kunnen maken. Aan onze prognoses kunnen geen rechten ontleend worden.


Uw woning wordt aan u overgedragen als deze technisch gereed is en als ook de nutsvoorzieningen (gas, water en elektra) aanwezig en aangesloten zijn. Tevens dient uw woning bereikbaar te zijn middels (tijdelijke) verhardingen. De planning hiervoor is erg strak, er wordt tot op het laatste moment aan uw woning gewerkt. Een kleine vertraging kan ervoor zorgen dat de opleverprognose wordt bijgesteld. Uiterlijk 2 weken voor oplevering ontvangt u een schriftelijke uitnodiging voor de voor- en definitieve oplevering van uw woning.


Wellicht ook interessant:
Hoe verloopt het opleverproces?


blob1477575177855.png

Eerste woning Vijverbuurt fase 2 opgeleverd